Samenwerking DELTA Equity Partners

15 januari 2024

|

Aankondiging

Wij brengen u graag op de hoogte van een belangrijke ontwikkeling binnen onze organisatie.

Al ruim 20 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor onze klanten op het gebied van onder andere arbodienstverlening, re-integratie, coaching en tweede spoor. De markt waarin wij actief zijn is continu in beweging. Als organisatie zijn wij altijd is staat gebleken hier proactief en adequaat op in te spelen. Ook naar de toekomst toe zijn we ambitieus! We willen verder investeren in de kwaliteit en innovatie van onze dienstverlening, zodat we u nóg beter van dienst kunnen zijn.

Wij hebben besloten dit gezamenlijk te willen doen met een partner die ons kan ondersteunen met de juiste kennis, ervaring en middelen. Wij zijn verheugd dat wij in DELTA Equity Partners de juiste partner hebben gevonden om onze ambities te verwezenlijken.

Wie is DELTA Equity Partners?
DELTA richt zich op het helpen groeien van MKB-ondernemingen die actief zijn op het vlak van technologie en gezondheid. Eén van de trends waar DELTA in investeert is de beweging "van zorg naar gezondheid" met aandacht voor vitaliteit, welzijn en gezondheid. DELTA beschouwt Healthcare & Drive vitaliteit en re-integratie als partners die qua ambitie, visie, cultuur en werkwijze perfect aansluiten bij de ambities van DELTA: de leidende strategische kwaliteitspartner zijn voor werkgevers op het gebied van arbodienstverlening; van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid tot en met re-integratie en tweede spoor

Wat betekent deze samenwerking?

Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking ons biedt en zien het als een fantastische gelegenheid om onze dienstverlening naar een nóg hoger niveau te tillen. Ons doel is om topkwaliteit te leveren, u en uw medewerkers de best mogelijke dienstverlening te bieden en tegelijkertijd het blijven aantrekken van de beste mensen in onze branche. DELTA heeft de kennis, ervaring en middelen om een volgende stap te maken op het vlak van kwaliteit en innovatie. Dat doen we samen met Ttif.company, BrinQer, JA-Groep Arbo Verzuim, CaretoWork en Bezig. Allen vergelijkbare organisaties met een sterke identiteit waarbij ook de pijlers kwaliteit en innovatie duidelijk terug te zien zijn in hun visie en missie.

Wat betekent dit voor onze opdrachtgevers?

We blijven onze dienstverlening verzorgen onder dezelfde naam en zoals u van ons gewend bent. Wij gaan samen met de andere organisaties onderzoeken hoe we door innovatie en samenwerking onze dienstverlening nog verder kunnen versterken. Bij relevante ontwikkelingen informeren wij u uiteraard.

Deze samenwerking is een belangrijke stap vooruit en we kijken uit naar de kansen die het onze organisatie en onze opdrachtgevers brengt. Mochten er vragen zijn over deze samenwerking aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij kijken met ontzettend veel enthousiasme en vertrouwen naar de toekomst!

gerelateerd nieuws

Meer over Healthcare Arbodienst

Aankondiging

15 januari 2024

Samenwerking DELTA Equity Partners

Wij brengen u graag op de hoogte van een belangrijke ontwikkeling binnen onze organisatie. Al ruim 20 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor onze kla..

Lees verder

Nieuws

03 januari 2024

Vertraagde WIA-beschikking

WIA-beoordelingen hebben hoge prioriteit bij het UWV, maar dit heeft nog niet geleid tot een afname van de achterstand. Door een tekort aan keuringsart...

Lees verder

Nieuws

20 december 2023

Het opstellen van een RI&E - veiligheid en welzijn op de werkplek

Eén van de hoekstenen van een gezonde en veilige werkomgeving is het opstellen van een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E). Dit is niet alleen e...

Lees verder