Outplacement

begeleiding naar ander werk

Eerste hulp bij veranderen

Een outplacementtraject is een begeleidingsprogramma dat wordt aangeboden aan werknemers die hun baan (gaan) verliezen. De redenen hiervoor kunnen erg divers zijn: ontslag, reorganisatie of faillissement van hun werkgever. Dit brengt veel vragen en onzekerheid met zich mee en met een outplacementtraject wordt de werknemer goed begeleid.

Op weg naar succes
Het doel van een outplacementtraject is om de werknemer te ondersteunen bij het vinden van nieuw werk en het succesvol navigeren door de veranderingen op de arbeidsmarkt. Tijdens een outplacementtraject werkt de werknemer samen met een van onze coaches. Het traject kan zowel individuele begeleiding als groepsworkshops omvatten, afhankelijk van de behoeften van de werknemer en werkgever.

Begeleiding door Drive
De coaches van onze zusterorganisatie Drive hebben veel ervaring in het begeleiden van personen in een outplacementtraject. Meer informatie over outplacement bij Drive is hier te vinden.

Kom direct in contact

Veelgestelde vragen

Iedere vraag is waardevol

Een andere vraag?

Is een arbodienst verplicht?

Wat zijn de taken van een arbodienst?

Wat houdt de Wet verbetering Poortwachter in?

ook dit is healthcare

Wij leiden bedrijfsartsen op

Healthcare Arbodienst is ook de plek om opgeleid te worden tot bedrijfsarts. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact