Werkplekonderzoek

cruciaal voor veiligheid en gezondheid

Grondige beoordeling

Werkplekonderzoek is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat uw medewerkers in een veilige en gezonde omgeving kunnen werken. Het omvat een grondige beoordeling van de werkplekken, werkmethoden en de interactie tussen medewerkers en hun omgeving.

Gedetailleerde analyse
Ons deskundig team voert een gedetailleerde analyse uit om eventuele risico’s en ergonomische problemen te identificeren en biedt vervolgens op maakt gemaakte oplossingen om de efficiëntie en tevredenheid van uw werknemers te verbeteren.

Fase 1: intake en observatie
We beginnen met een intakegesprek waarin we uw specifieke behoeften en doelstellingen begrijpen. Vervolgens is er de observatie van de werkplek, waarbij onze ervaren arbeidsdeskundigen de werkplek bezoeken en letten op ergonomische aspecten, fysieke belasting en eventuele risicofactoren

Fase 2: feedback, analyse en rapportage
Het is belangrijk om de ervaringen en meningen van medewerkers te horen en daarom gaan we met hen in gesprek om te begrijpen hoe zij hun werkplek ervaren en of ze eventuele problemen of suggesties hebben. Op basis van die verzamelde informatie voeren we een grondige analyse uit en stellen we een gedetailleerd rapport op met bevindingen en aanbevelingen.

Fase 3: advies en implementatie
Het rapport wordt gepresenteerd aan alle belanghebbenden, waarin we uitleggen welke input en inzichten we hebben verkregen in het werkveld. Daarnaast bevat het rapport onze aanbevelingen indien gewenst kunnen wij de organisatie dan nog begeleiden bij het implementeren van de voorgestelde oplossingen om de werkplek(ken) te optimaliseren.

Kom direct in contact

Veelgestelde vragen

Iedere vraag is waardevol

Een andere vraag?

Is een RI&E verplicht?

Wanneer moet een RI&E worden bijgesteld?

Is een werkplekonderzoek verplicht?

ook dit is healthcare

Wij leiden bedrijfsartsen op

Healthcare Arbodienst is ook de plek om opgeleid te worden tot bedrijfsarts. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact